Váltás éjszakai és nappali mód között


A Javascript futtatás ki van kapcsolva a böngésződben. Kapcsold be a Javascriptet az oldal megfelelő megtekintéséhez és használatához!

Receptek » Szilvás sütemény

Kosár



Kategóriák


Ajak
 
Ajakápoló
 
Ajándékcsomag
 
Ajándéktárgy
 
Alap lisztek
 
Alkohol
 
Állatgyógyászati termék
 
Állati hústermék
 
Állati hústermékek
 
Almaecet
 
Összes kategória

Műszaki termékek


Ágymelegítő betétek
 
Allergiás készülékek
 
Aromapárologtatók
 
Babamonitor
 
Elektromos fogkefék
 
Fényterápiás készülékek
 
Fürdő masszázs
 
Gyógyterápiás készülékek
 
Higrométer
 
Infralámpák
 
Összes kategória


Szilvás sütemény

A recept a salubrityblog.blogspot.hu hozzájárulásával került feltöltésre.


Hozzávalók 6 adaghoz: 
 
250 g mandulaliszt
170 g szilva (magozott) ha csak a tetejére kerül, 300 g szilva ha a sütibe is teszünk
20 g élesztő
2 db tojás
60+10 g nyírfacukor
5 g teavaj


A mandulalisztet a szétmorzsolt élesztővel keverjük össze, adjuk hozzá a két tojást és a nyírfacukrot, majd hagyjuk 1 órán át állni. Ezután a teavajjal kenjük ki a tortaformánkat, majd tegyük bele a tésztát. Attól függően, hogy mennyire szeretnénk, hogy szilvás legyen a süteményünk, tehetünk szilvát magába a tésztába is, vagy csak a tetejére. Légkeveréses sütőben 170 °C-on süssük 30-35 percig. Friss szilvával, nyírfacukorral meghintve tálaljuk.
 
Elkészítési idő: 45 perc+ 60 perc állási idő
Kalóriatartalom: 1140 Kcal (több szilvával 1220 Kcal) 190 Kcal/adag
 
 
Jó étvágyat kívánunk!
 
biobag.hu és
salubrityblog.blogspot.hu

 


Hozzávalók
Dia-wellness mandulaliszt (Akciós: -4 %)
(2978 Ft)
2859 Ft
Kosárba
További receptek
Rakott palacsinta
Kínai zöldséges marhahús
Narancsos-kávés sütemény
Cukkinibe tekert darált hús
Egészséges Sacher torta
Mascarponés kehely ananásszal
Szezámmagos pulyka sült paprikaszósszal
Sütőtök krémleves
Snidlinges csirkemell
Indiai csirke

Látogassa meg a Biobag.hu webüzletet a ShopManian
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába.