Váltás éjszakai és nappali mód között


A Javascript futtatás ki van kapcsolva a böngésződben. Kapcsold be a Javascriptet az oldal megfelelő megtekintéséhez és használatához!

Receptek » Minestrone leves

Kosár



Kategóriák


Ajak
 
Ajakápoló
 
Alap lisztek
 
Állati hústermékek
 
Almaecet
 
Aminosavak, fehérjék
 
Antioxidánsok
 
Arcmaszk, arcpakolás
 
Arcradír
 
Arcsmink
 
Összes kategória

Műszaki termékek


Ágymelegítő betétek
 
Allergiás készülékek
 
Aromapárologtatók
 
Babamonitor
 
Elektromos fogkefék
 
Fényterápiás készülékek
 
Fürdő masszázs
 
Gyógyterápiás készülékek
 
Higrométer
 
Infralámpák
 
Összes kategória


Minestrone leves

A recept a salubrityblog.blogspot.hu hozzájárulásával került feltöltésre.


Hozzávalók 6 személyre:

200 g fehérbab
150 g burgonya
130 g vöröshagyma
130g sárgarépa
130 g fehérkáposzta
100 g zellerszár
90 g fekete erdei sonka
90 g cukkini
65 g póréhagyma
20 g parmezán sajt
9 dl zöldség alaplé
4 dl (400g) 100%-os hámozott paradicsom
2 evőkanál (17g) olívaolaj
2 gerezd (5g) fokhagyma
2 csomag (0,24g) sáfrány
3-4 (1g) csipet oregánó
Friss (1g) petrezselyem
Só és bors ízlés szerint


A fekete erdei sonkát (glutén- és cukormentes) vágjuk apróra, és egy lábasban kevés olívaolajon kezdjük el pirítani. A vöröshagymát és a fokhagymát szintén vágjuk apróra és adjuk hozzá a sonkához, majd 1-2 perc pirítás után keverjük hozzá a zöldségeket (a cukkíni és a bab kivételével), amiket vágjunk 3-4 mm vastag 2x2 cm kockákra. Pirítsuk az egészet pár percen keresztül, ezután adjuk hozzá a babot és öntsük fel az előzetesen leturmixolt hámozott paradicsommal, végül a zöldség alaplével, majd kezdjük el összeforralni az egészet. Fűszerezzük sóval, őrölt fekete borssal, oregánóval (ízlés szerint lehet még bazsalikommal is fűszerezni) és sáfránnyal. A végén szórjuk meg apróra vágott friss petrezselyemmel. Tálalásnál a tetejét reszelt parmezánnal díszítsük.


Elkészítési idő: 45 perc
Kalóriatartalom: 1688 kcal; 281 kcal/adag
CH tartalom: 238,7 g; 39,7 g/adag


A hozzávalók kalóriaértékét és szénhidráttartalmát az "Egyéb jellemzők" fül alatt tüntettük fel.

 

Jó étvágyat kívánunk!

biobag.hu és
salubrityblog.blogspot.hu

A hozzávalók kalóriaértéke és szénhidráttartalma: 

Név

Mennyiség

Kalória

CH

Fehérbab

200 g

284

51,6

Burgonya

150 g

129

30

Vöröshagyma

130 g

52

12

Sárgarépa

130 g

45,5

10,6

Fehérkáposzta

130 g

29,9

7,1

Zellerszár

100 g

14

3

Fekete erdei sonka

90 g

194,4

1

Cukkini

90 g

27,9

4,7

Póréhagyma

65 g

37,8

9,2

Parmezán sajt

20 g

78,4

0,6

Zöldség alaplé

9 dl

540

90

Hámozott paradicsom

400 g

92

16

Olívaolaj

17 g

150

0

Fokhagyma

5 g

7,4

1,6

Sáfrány

0,24 g

0,7

0,2

Oregánó

1 g

2,6

0,6

Petrezselyem

1 g

2,9

0,5

 


Hozzávalók
További receptek
Édesburgonyapüré babáknak
Fűszeres vaníliás pohárkrém
Bazsalikomos pestós tagliatelle
Diétás túrófelfújt
Ricotta sajttorta, fekete szeder lekvárral
Sertéscsíkok zöldséggel, wokban készítve
Tökös muffin
Rafaello szelet
Céklapüré babáknak és rozmaringos céklaleves
Lagasgne kicsit másként

Látogassa meg a Biobag.hu webüzletet a ShopManian
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába.