Műszaki termékek
A recept a salubrityblog.blogspot.hu hozzájárulásával került feltöltésre.
Hozzávalók 3 adaghoz:
250 g mascarpone
60 g natúr joghurt
2 db (70g) ananászkarika
6 db (50g) keksz
30g nyírfaporcukor
1 db (50g) narancs leve
2 db (30g) lime leve
2g vanília aroma
2 g reszelt diabetikus csokoládé
A mascarponét keverjük össze a natúr joghurttal, nyírfaporcukorral, és ízesítsük a 2 lime levével, valamint a vanília aromával. A kekszeket daráljuk le és adjuk hozzá a narancslevet. Vegyünk 3 üvegpoharat, ezeknek az aljára tegyünk a kekszes rétegből, majd a mascarponésból, végül ismételjük meg. Édességünk tetejére tegyünk ananász darabokat, melyeket szórjunk meg reszelt csokoládéval. 10 percnyi hűtőben állás után fogyasztható édesség, mely az elfoglaltak számára is nagy kedvenc lesz. Mentalevéllel díszítsük.
Elkészítési idő: 20 perc
Kalóriatartalom: 1537,18 kcal 512,4 kcal/adag
A hozzávalók kalóriaértékét az "Egyéb jellemzők" fül alatt tüntettük fel.
Jó étvágyat kívánunk!
biobag.hu és
salubrityblog.blogspot.hu
A hozzávalók kalóriaértéke:
250 g mascarpone (1125 kcal)
60 g natúr joghurt (33,6 kcal)
2 db (70g) ananászkarika (37 kcal)
6 db (50g) keksz (216 kcal)
30g nyírfaporcukor (72 kcal)
1 db (50g) narancs leve (20,5 kcal)
2 db (30g) lime leve (9 kcal)
2 g vanília aroma (5,72 kcal)
4 g reszelt diabetikus csokoládé (18,36 kcal)