Váltás éjszakai és nappali mód között


A Javascript futtatás ki van kapcsolva a böngésződben. Kapcsold be a Javascriptet az oldal megfelelő megtekintéséhez és használatához!

Receptek » Kukoricás csirkeleves

Kosár



Kategóriák


Ajak
 
Ajakápoló
 
Ajándékcsomag
 
Ajándéktárgy
 
Alap lisztek
 
Alkohol
 
Állati hústermék
 
Állati hústermékek
 
Almaecet
 
Aminosavak, fehérjék
 
Összes kategória

Műszaki termékek


Ágymelegítő betétek
 
Allergiás készülékek
 
Aromapárologtatók
 
Babamonitor
 
Elektromos fogkefék
 
Fényterápiás készülékek
 
Fürdő masszázs
 
Gyógyterápiás készülékek
 
Higrométer
 
Infralámpák
 
Összes kategória


Kukoricás csirkeleves

A recept a salubrityblog.blogspot.hu hozzájárulásával került feltöltésre.


Hozzávalók 4 adaghoz:

25 dkg csirkemell filé
9,5 dkg sárgarépa
1,5 dkg újhagyma
15 dkg kukorica (Bonduelle Gold)
2 db tojás
2 csipet citrombors (Horváth Rozi)
1 csipet őrölt feketebors
3 csipet só


1. A csirkemell filét főzzük meg sózott, fekete borsozott vízben.
2. Miután elkészült a hús, vegyük ki a levéből és csipkedjük apró szeletekre, majd tegyük vissza és adjuk hozzá a kockákra vágott sárgarépát, a kukoricát (leve nélkül) és a felvágott újhagymát.
3. Főzzük alacsony lángon, amíg puha nem lesz az összes zöldség, körülbelül 30 percig.
4. A felvert tojásokat folyamatos keverés mellett adjuk a leveshez.
5. Végül ízlés szerint citromborssal fűszerezzük.

Elkészítési idő: 50 perc
Kalóriatartalom: 590 Kcal 148 Kcal/adag

 

Jó étvágyat kívánunk!

biobag.hu és
salubrityblog.blogspot.hu


Hozzávalók
További receptek
Narancsos-kávés sütemény
Olasz zöldségleves
Bazsalikomos csirke, fekete olívás burgonyapürével
Karácsonyi fahéjas almás csillagok
Cappuccino szelet
Parajos gyümölcsturmix
Csirkenyársak tésztával
Aszalt barackos süti
Meggyes- kekszes sütemény
Csupa csoki DIÉTÁS muffin

Látogassa meg a Biobag.hu webüzletet a ShopManian
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába.