Váltás éjszakai és nappali mód között


A Javascript futtatás ki van kapcsolva a böngésződben. Kapcsold be a Javascriptet az oldal megfelelő megtekintéséhez és használatához!

Receptek » Kínai zöldséges marhahús

Kosár



Kategóriák


Ajak
 
Ajakápoló
 
Alap lisztek
 
Állati hústermékek
 
Almaecet
 
Aminosavak, fehérjék
 
Antioxidánsok
 
Arcmaszk, arcpakolás
 
Arcradír
 
Arcsmink
 
Összes kategória

Műszaki termékek


Ágymelegítő betétek
 
Allergiás készülékek
 
Aromapárologtatók
 
Babamonitor
 
Elektromos fogkefék
 
Fényterápiás készülékek
 
Fürdő masszázs
 
Gyógyterápiás készülékek
 
Higrométer
 
Infralámpák
 
Összes kategória


Kínai zöldséges marhahús

A recept a salubrityblog.blogspot.hu hozzájárulásával került feltöltésre.


Hozzávalók 4 adaghoz: 

370 g marhahús (csont nélküli lapocka)
120 g (1 fej) vöröshagyma
92 g (1db) sárgahúsú paprika
85 g (1db) piros húsú paprika
85 g sárgarépa
40 g (fél) csípős zöldpaprika
45 g babcsíra
60 g csemegekukorica
15 g (3 gerezd) fokhagyma
6-7 csepp tabasco szósz
3 evőkanál (21 g) szójaszósz
1 teáskanál gyömbér
1 teáskanál bangkok curry
2 evőkanál (7g) olívaolaj
Só és bors ízlés szerint

Köret:
150 g quinoa
500 ml víz
6 g ételízesítő
3 g (1 gerezd) fokhagyma
3 csipet gyömbér
1 evőkanál (3,5 g) olívaolaj


A hagymát vékony félkarikákra vágjuk, a paprikákat vékonyan felcsíkozzuk, a sárgarépát julienne-re, a húst vékony csíkokra vágjuk. A wokba kevés olívaolajat öntünk és jól felforrósítjuk. Beletesszük a marhahúst, közepes lángon megpirítjuk, megszórjuk őrölt feketeborssal, majd a húst kivesszük a wokból és félretesszük. A megmaradt zsiradékba beletesszük a zúzott fokhagymát és a hagymát, majd gyömbérrel, bangkok curryvel fűszerezzük, végül meglocsoljuk szójaszósszal és pár csepp tabasco szósszal vagy chili szósszal. Hozzáadjuk a többi zöldséget (sárgarépa, paprikák, babcsíra, kukorica) is, és együtt 5-6 percig pirítjuk, majd visszatesszük a húst a zöldségekhez és jól összekeverjük.
Tálalásnál megszórjuk friss petrezselyemmel vagy korianderrel.   

Felforrósított olívaolajban pirítsuk 2-3 percig a quinoát, majd öntsük fel a vízzel. Adjuk hozzá az apróra vágott fokhagymát és a fűszereket. Kb. 25 percig alacsony lángon főzzük. Néha keverjük meg, és figyeljünk rá, mert hamar magába szívja a vizet, és letapad a lábos aljára.

Elkészítési idő: 40 perc
Kalóriatartalom: 1432 kcal 358 kcal/adag


A hozzávalók kalóriaértékét az "Egyéb jellemzők" fül alatt tüntettük fel. 

 

Jó étvágyat kívánunk!

biobag.hu és
salubrityblog.blogspot.hu

A hozzávalók kalóriaértéke: 

370 g marhahús (544 kcal)
120 g (1 fej) vöröshagyma (48 kcal)
92 g (1db) sárgahúsú paprika (18,4 kcal)
85 g (1db) piros húsú paprika (17 kcal)
85 g sárgarépa (34,85 kcal)
40 g (fél) csípős zöldpaprika (8 kcal)
45 g babcsíra (8,1 kcal)
60 g csemegekukorica (45,6 kcal)
15 g (3 gerezd) fokhagyma (22,35 kcal)
6-7 csepp tabasco szósz
3 evőkanál (21 g) szójaszósz (13,86 kcal)
1 teáskanál (1 g) gyömbér (3,35 kcal)
1 teáskanál (1 g) bangkok curry (3,25 kcal)
2 evőkanál (7 g) olívaolaj (61,88 kcal)
Só és bors ízlés szerint

Köret:
150 g quinoa (561 kcal)
500 ml víz
6 g ételízesítő (6,6 kcal)
3 g (1 gerezd) fokhagyma (4,47 kcal)
3 csipet gyömbér
1 evőkanál (3,5 g) olívaolaj (30,94 kcal)


Hozzávalók
További receptek
Szójatejes felfújt
Rafaello szelet
Olasz zöldségleves
Citromos sajttorta
Gluténmentes erdei gyümölcsös sütemény
Kukoricás csirkeleves
Mentás borsóleves
Gyümis-túrós amerikai palacsinta zablisztből
Szilvás sütemény
Narancsos-kávés sütemény

Látogassa meg a Biobag.hu webüzletet a ShopManian
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába.