Váltás éjszakai és nappali mód között


A Javascript futtatás ki van kapcsolva a böngésződben. Kapcsold be a Javascriptet az oldal megfelelő megtekintéséhez és használatához!

Receptek » Gesztenyepép babáknak

Kosár



Kategóriák


Ajak
 
Ajakápoló
 
Alap lisztek
 
Állati hústermékek
 
Almaecet
 
Aminosavak, fehérjék
 
Antioxidánsok
 
Arcmaszk, arcpakolás
 
Arcradír
 
Arcsmink
 
Összes kategória

Műszaki termékek


Ágymelegítő betétek
 
Allergiás készülékek
 
Aromapárologtatók
 
Babamonitor
 
Elektromos fogkefék
 
Fényterápiás készülékek
 
Fürdő masszázs
 
Gyógyterápiás készülékek
 
Higrométer
 
Infralámpák
 
Összes kategória


Gesztenyepép babáknak

A recept a salubrityblog.blogspot.hu hozzájárulásával került feltöltésre.


Hozzávalók:

50 g gesztenye
1 db alma


A "Gluténmentes gesztenyés sütemény körtével" − melynek receptje szintén olvasható az oldalon − alapanyagaként használt gesztenyéhez tegyünk plusz 50 g gesztenyét, amit miután forró vízben megfőztük és megpucoltuk, pépesítsünk le. Tegyünk fel egy almát is főni. (Az almát feltehetjük a süteményhez adandó körtével együtt is főni, amennyiben mindkét ételt elkészítjük.) Amikor megpuhult, turmixoljuk hozzá a gesztenyéhez.

Úgy is készíthetjük, hogy az alma mellett csirkehúst is főzünk, és a végén együttesen pépesítjük le, ez a baba ízlésétől függ.

 

Jó étvágyat kívánunk a babának!

biobag.hu és
salubrityblog.blogspot.hu


Hozzávalók
További receptek
Mézeskalács
Indiai csirke
Szezámmagos pulyka sült paprikaszósszal
Grépfrútos édesség
Avokádós kukorica leves
Csupa csoki DIÉTÁS muffin
Diétás túrófelfújt
Gyümölcsös-zabpelyhes reggeli
Zellerkrémleves parmezán sajt csíkokkal
Csípős fehérbab leves

Látogassa meg a Biobag.hu webüzletet a ShopManian
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába.