Váltás éjszakai és nappali mód között


A Javascript futtatás ki van kapcsolva a böngésződben. Kapcsold be a Javascriptet az oldal megfelelő megtekintéséhez és használatához!

Receptek » Fenyőmagos gombafalatkák

Kosár



Kategóriák


Ajak
 
Ajakápoló
 
Alap lisztek
 
Állati hústermékek
 
Almaecet
 
Aminosavak, fehérjék
 
Antioxidánsok
 
Arcmaszk, arcpakolás
 
Arcradír
 
Arcsmink
 
Összes kategória

Műszaki termékek


Ágymelegítő betétek
 
Allergiás készülékek
 
Aromapárologtatók
 
Babamonitor
 
Elektromos fogkefék
 
Fényterápiás készülékek
 
Fürdő masszázs
 
Gyógyterápiás készülékek
 
Higrométer
 
Infralámpák
 
Összes kategória


Fenyőmagos gombafalatkák

A recept a salubrityblog.blogspot.hu hozzájárulásával került feltöltésre.


Hozzávalók:

12 db (525 g- 420 g tönk nélkül) fehér csiperkegomba
1 db (60 g) sárgarépa
2 evőkanál (120g) Vitafood- Bio mexikói mártás
1 fej (80 g) vöröshagyma
80 g barnarizs
20 g fenyőmag
2 g metélőhagyma
2 evőkanál (7g) olívaolaj
só és bors ízlés szerint


Elsőként készítsük el a barna rizst. Közben reszeljük le a sárgarépát, a gombák tönkjét távolítsuk el, és jó alaposan mossuk meg a gombákat. A vöröshagymát vágjuk apró kockákra, a metélőhagymát pedig csíkokra. A fenyőmagot is daraboljuk fel. Közepes lángon, olívaolajban pirítsuk meg a hagymát, és amikor áttetszővé válik öntsük hozzá a rizst, sárgarépát, fenyőmagot, metélőhagymát és a mexikói mártást. Kb. 3-4 percig főzzük. Ezután a gomba kalapokba helyezzük bele ezt a tölteléket. Előmelegített sütőben, 170 °C-on süssük kb. 15 percig. Könnyű, meleg előétel, de akár vacsorának is megfelelő.

Elkészítési idő: 30 perc
Kalóriatartalom: 846 kcal 70,5 kcal/falatka
CH tartalom: 110,48


A hozzávalók kalóriaértékét és szénhidráttartalmát az "Egyéb jellemzők" fül alatt tüntettük fel.

 

Jó étvágyat kívánunk!

biobag.hu és
salubrityblog.blogspot.hu

A hozzávalók kalóriaértéke és szénhidráttartalma:

12 db (525 g- 420 g tönk nélkül) fehér csiperkegomba (163,8 kcal 18,06 CH)
1 db (60 g) sárgarépa (24,6 kcal, 5,76 CH)
2 evőkanál (120g) Vitafood- Bio mexikói mártás (70 kcal, 15,6 CH)
1 fej (80 g) vöröshagyma (32 kcal, 7,44 CH)
80 g barnarizs (288 kcal, 60,96 CH)
20 g fenyőmag (134,6 kcal, 2,62CH)
2 g metélőhagyma (0,48 kcal, 0,04 CH)
2 evőkanál (7g) olívaolaj (132,6 kcal, 0 CH)
só és bors ízlés szerint

 


Hozzávalók
További receptek
Indiai csirkeleves
Fenyőmagos tagliatelle
Mézes-mustáros-chilis csirke salátával
Csokis mogyorós protein szelet
Rukkola krémleves fenyőmaggal
Mézes thai csirke
Parajos lazackrémes palacsinta
Diétás sajtos rúd
Ricotta sajttorta, fekete szeder lekvárral
Gluténmentes ananászos süti

Látogassa meg a Biobag.hu webüzletet a ShopManian
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába.