Váltás éjszakai és nappali mód között


A Javascript futtatás ki van kapcsolva a böngésződben. Kapcsold be a Javascriptet az oldal megfelelő megtekintéséhez és használatához!

Receptek » Cukkinis quinoa vörösbabbal

Kosár



Kategóriák


Ajak
 
Ajakápoló
 
Alap lisztek
 
Állati hústermékek
 
Almaecet
 
Aminosavak, fehérjék
 
Antioxidánsok
 
Arcmaszk, arcpakolás
 
Arcradír
 
Arcsmink
 
Összes kategória

Műszaki termékek


Ágymelegítő betétek
 
Allergiás készülékek
 
Aromapárologtatók
 
Babamonitor
 
Elektromos fogkefék
 
Fényterápiás készülékek
 
Fürdő masszázs
 
Gyógyterápiás készülékek
 
Higrométer
 
Infralámpák
 
Összes kategória


Cukkinis quinoa vörösbabbal

Vegáknak, fogyókúrázóknak, gluténmentes étrendet folytatóknak, CH-ot számolóknak:) Próbáljátok ki, hiszen nem kell órákat a konyhában tölteni, és laktató, finom ételt tudtok varázsolni az asztalra:)


Hozzávalók 4 adaghoz: 

4 db (350g) paradicsom
2 db (340g) cukkini
150g vörösbab
4 db (125g) vöröshagyma
80 g quinoa
2 gerezd (5g) fokhagyma
2 evőkanál (7g) olívaolaj
2 teáskanál (3g) koriander
2-3 csipetnyi (1g) petrezselyem
fél teáskanál (0,5g) chilipor
fél teáskanál (0,5g) őrölt kömény
csipet bors és só


A babot előző este áztassuk be sima vízbe.

Egy serpenyőbe öntsünk 2 evőkanál olívaolajat, adjuk hozzá az apróra vágott vöröshagymát és a fokhagymát, és pár percig pirítsuk. Ezután keverjünk hozzá fél teáskanál chili port és fél teáskanál őrölt köményt, majd ismét pirítsuk 1 percig. Utána hozzáadhatjuk az apró kockákra vágott cukkinit és a bőrétől eltávolított szintén apró kockákra vágott paradicsomot. Lassú tűzön főzzük 10-15 percig, amíg a cukkini megpuhul, és a paradicsom szétfő benne. Közben a quinoát főzzük 15 percig sima vízben, végül keverjük jól össze a megfőzött vörösbabbal és a mozsárban apróra zúzott korianderrel. Tálalás előtt szórjuk meg friss petrezselyemmel.


Elkészítési idő: 35 perc+ bab áztatása
Kalóriatartalom: 1202,5 kcal  300,6 kcal/adag
Kalóriatartalom: 754,5 kcal  188,625 kcal/adag
CH tartalom: 122,77 30,69/adag

A hozzávalók kalóriaértékét és szénhidráttartalmát az "Egyéb jellemzők" fül alatt tüntettük fel.


Jó étvágyat kívánunk!

biobag.hu és
salubrityblog.blogspot.hu

A hozzávalók kalóriaértéke és szénhidráttartalma:

4 db (350g) paradicsom (63 kcal; 13,65 CH)
2 db (340g) cukkini (105,4 kcal; 18,02 CH)
150g vörösbab (157,5 kcal; 24 kcal CH)
4 db (125g) vöröshagyma (50 kcal; 11,625 CH)
80 g quinoa (294,4 kcal; 51,2 CH)
2 gerezd (5g) fokhagyma (7,45 kcal; 1,65 CH)
2 evőkanál (7g) olívaolaj (61,88 kcal, 0 CH)
2 teáskanál (3g) koriander (8,94 kcal; 1,65 CH)
2-3 csipetnyi (1g) petrezselyem (2,92 kcal; 0,5 CH)
fél teáskanál (0,5g) chilipor (1,41 kcal; 0,24 CH)
fél teáskanál (0,5g) őrölt kömény (1,6 kcal; 0,24 CH)
csipet bors és só


Hozzávalók
További receptek
Gluténmentes erdei gyümölcsös sütemény
Aszalt szilvával töltött csirkemell
Almás-mákos finomság
Gluténmentes csokicsoda
Lávatorta
Kínai zöldséges marhahús
Mentás padlizsánpástétom
Kukoricás csirkeleves
Aszalt barackos süti
Fitness müzliszelet

Látogassa meg a Biobag.hu webüzletet a ShopManian
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába.