Váltás éjszakai és nappali mód között


A Javascript futtatás ki van kapcsolva a böngésződben. Kapcsold be a Javascriptet az oldal megfelelő megtekintéséhez és használatához!

Receptek » Bazsalikomos pestós tagliatelle

Kosár



Kategóriák


Ajak
 
Ajakápoló
 
Alap lisztek
 
Állati hústermékek
 
Almaecet
 
Aminosavak, fehérjék
 
Antioxidánsok
 
Arcmaszk, arcpakolás
 
Arcradír
 
Arcsmink
 
Összes kategória

Műszaki termékek


Ágymelegítő betétek
 
Allergiás készülékek
 
Aromapárologtatók
 
Babamonitor
 
Elektromos fogkefék
 
Fényterápiás készülékek
 
Fürdő masszázs
 
Gyógyterápiás készülékek
 
Higrométer
 
Infralámpák
 
Összes kategória


Bazsalikomos pestós tagliatelle

A recept a salubrityblog.blogspot.hu hozzájárulásával került feltöltésre.


Hozzávalók 4 adaghoz:

6 g (4 gerezd) fokhagyma
280 g csirkehús
250 g teljes kiőrlésű durumtészta
180 ml főzőtejszín
60 ml bazsalikomos pesto olíva olajban
2 közepes nagyságú (80 g) paradicsom
40 g parmezán sajt
1 teáskanál citromlé
1 csipet só
2 csipet bors


A durumtésztát sós, olíva olajos vízben főzzük meg. Vágjuk a csirkemelleket csíkokra, és kevés olajon, serpenyőben pirítsuk meg. Sózzuk, borsozzuk, majd adjuk hozzá az apróra vágott fokhagymát, mellyel csak kevés ideig pirítsunk. A bazsalikomos pestot külön keverjük ki a főzőtejszínnel, majd öntsük rá a húsra a citromlével együtt. Végül a kis cikkekre vágott paradicsomokat is szórjuk rá, és pár percig alacsony lángon forraljuk össze. Reszelt parmezán sajttal és bazsalikomlevéllel tálaljuk.


Elkészítési idő: 30 perc
Kalóriatartalom: 1800 kcal 450 kcal/adag

 

Jó étvágyat kívánunk!

biobag.hu és
salubrityblog.blogspot.hu


Hozzávalók
További receptek
Tökös muffin
Sunny side up
Csípős fehérbab leves
Mézes thai csirke
Meggyes- kekszes sütemény
Karácsonyi chokito
Mézes-mustáros-chilis csirke salátával
Mézeskalács
Patisszon krémleves kókuszkrémmel
Rukkola krémleves fenyőmaggal

Látogassa meg a Biobag.hu webüzletet a ShopManian
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába.