Váltás éjszakai és nappali mód között


A Javascript futtatás ki van kapcsolva a böngésződben. Kapcsold be a Javascriptet az oldal megfelelő megtekintéséhez és használatához!

Receptek » Bazsalikomos csirke, fekete olívás burgonyapürével

Kosár



Kategóriák


Ajak
 
Ajakápoló
 
Ajándékcsomag
 
Ajándéktárgy
 
Alap lisztek
 
Alkohol
 
Állatgyógyászati termék
 
Állati hústermék
 
Állati hústermékek
 
Almaecet
 
Összes kategória

Műszaki termékek


Ágymelegítő betétek
 
Allergiás készülékek
 
Aromapárologtatók
 
Babamonitor
 
Elektromos fogkefék
 
Fényterápiás készülékek
 
Fürdő masszázs
 
Gyógyterápiás készülékek
 
Higrométer
 
Infralámpák
 
Összes kategória


Bazsalikomos csirke, fekete olívás burgonyapürével

A recept a salubrityblog.blogspot.hu hozzájárulásával került feltöltésre.


Hozzávalók 4 adaghoz:
 
6 db csirke alsócomb
 
A páchoz:
3 gerezd fokhagyma
150 ml olívaolaj
1 evőkanál citromlé
1 teáskanál méz
1 csapott teáskanál oregánó
1 csapott teáskanál bazsalikom (lehet frissel is készíteni)
4 csipet bors
 
Püréhez:
5 db burgonya
1,25 dl tej
5 dkg kókuszzsír
7 szem magozott fekete olívabogyó
3 csipet őrölt szerecsendió
só és bors ízlés szerint
 


Első lépésként elkészítjük a pácot. Egy tálba olívaolajat öntünk és az apróra vágott fokhagymával, citromlével, mézzel, sóval, borssal, oregánóval és bazsalikommal kikeverjük. A páclébe beletesszük a csirkecombokat és jól átforgatjuk őket. A bepácolt húst 2-3 órára hűtőbe tesszük. A pácolás után a combokat lecsepegtetjük és egy serpenyőben elősütjük őket. Tepsibe helyezzük őket, majd leöntjük a megmaradt páclével, alufóliával lefedjük és 180 fokos sütőben 30-35 percig sütjük. A végén levesszük a fóliát és további 15 percig pirítjuk a csirkecombokat. 
 
A burgonyapüré készítése:
A felkockázott burgonyát sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük és összetörjük a vajjal és a meleg tejjel. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk és megszórjuk őrölt szerecsendióval. Végül beleszórjuk az apróra vágott olívabogyót és jól összeforgatjuk az egészet. 
 
Elkészítési idő: 60 perc + 2-3 óra pácolási idő
 
 
Jó étvágyat kívánunk!
 
biobag.hu és
salubrityblog.blogspot.hu

 


Hozzávalók
Alpro szójaital original 1000 ml (Akciós: -10 %)
(631 Ft)
568 Ft
Kosárba
Borges extra szűz olívaolaj 500 ml

1905 Ft
Kosárba
Biolevante bio extraszűz olívaolaj 500

2810 Ft
Kosárba
Zöldfarm bio tej 1.5 % uht /tartós/

401 Ft
Kosárba
Alce nero bio 100% citromlé

872 Ft
Kosárba
The bridge bio rizsital natúr 1000 ml

654 Ft
Kosárba
The bridge bio szójaital 1000 ml

654 Ft
Kosárba
Alpro rizsital vanília ízű 1000 ml

687 Ft
Kosárba
Biorganik bio citromlé 1000 ml

2087 Ft
Kosárba
Bio berta bio fekete bors őrölt

1217 Ft
Kosárba
Erdészné bazsalikom

128 Ft
Kosárba
Lakshmi bazsalikom morzsolt

174 Ft
Kosárba
További receptek
Almás-mákos finomság
Gyümölcspálma
Meggyes- kekszes sütemény
Tökös muffin
Rukkola krémleves fenyőmaggal
Sunny side up
Gyümölcsös-zabpelyhes reggeli
Patisszon krémleves kókuszkrémmel
Almás-quinoás reggeli
Csokoládé mennyország

Látogassa meg a Biobag.hu webüzletet a ShopManian
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába.