Váltás éjszakai és nappali mód között


A Javascript futtatás ki van kapcsolva a böngésződben. Kapcsold be a Javascriptet az oldal megfelelő megtekintéséhez és használatához!

Receptek » Bazsalikomos csirke, fekete olívás burgonyapürével

Kosár



Kategóriák


Ajak
 
Ajakápoló
 
Alap lisztek
 
Állati hústermékek
 
Almaecet
 
Aminosavak, fehérjék
 
Antioxidánsok
 
Arcmaszk, arcpakolás
 
Arcradír
 
Arcsmink
 
Összes kategória

Műszaki termékek


Ágymelegítő betétek
 
Allergiás készülékek
 
Aromapárologtatók
 
Babamonitor
 
Elektromos fogkefék
 
Fényterápiás készülékek
 
Fürdő masszázs
 
Gyógyterápiás készülékek
 
Higrométer
 
Infralámpák
 
Összes kategória


Bazsalikomos csirke, fekete olívás burgonyapürével

A recept a salubrityblog.blogspot.hu hozzájárulásával került feltöltésre.


Hozzávalók 4 adaghoz:
 
6 db csirke alsócomb
 
A páchoz:
3 gerezd fokhagyma
150 ml olívaolaj
1 evőkanál citromlé
1 teáskanál méz
1 csapott teáskanál oregánó
1 csapott teáskanál bazsalikom (lehet frissel is készíteni)
4 csipet bors
 
Püréhez:
5 db burgonya
1,25 dl tej
5 dkg kókuszzsír
7 szem magozott fekete olívabogyó
3 csipet őrölt szerecsendió
só és bors ízlés szerint
 


Első lépésként elkészítjük a pácot. Egy tálba olívaolajat öntünk és az apróra vágott fokhagymával, citromlével, mézzel, sóval, borssal, oregánóval és bazsalikommal kikeverjük. A páclébe beletesszük a csirkecombokat és jól átforgatjuk őket. A bepácolt húst 2-3 órára hűtőbe tesszük. A pácolás után a combokat lecsepegtetjük és egy serpenyőben elősütjük őket. Tepsibe helyezzük őket, majd leöntjük a megmaradt páclével, alufóliával lefedjük és 180 fokos sütőben 30-35 percig sütjük. A végén levesszük a fóliát és további 15 percig pirítjuk a csirkecombokat. 
 
A burgonyapüré készítése:
A felkockázott burgonyát sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük és összetörjük a vajjal és a meleg tejjel. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk és megszórjuk őrölt szerecsendióval. Végül beleszórjuk az apróra vágott olívabogyót és jól összeforgatjuk az egészet. 
 
Elkészítési idő: 60 perc + 2-3 óra pácolási idő
 
 
Jó étvágyat kívánunk!
 
biobag.hu és
salubrityblog.blogspot.hu

 


Hozzávalók
Alpro szójaital bio natúr

639 Ft
Kosárba
Alpro szójaital natural+kálcium 1000 ml (Akciós: -10 %)
(639 Ft)
575 Ft
Kosárba
Borges extra szűz olívaolaj 500 ml

1691 Ft
Kosárba
Trendavit kókuszzsír 1000 ml

1450 Ft
Kosárba
Trendavit kókuszzsír 500 ml

870 Ft
Kosárba
Trendavit kókuszzsír 250 ml

522 Ft
Kosárba
Biolevante bio extraszűz olívaolaj 500

2762 Ft
Kosárba
Bio press bio olívaolaj 500 ml

2241 Ft
Kosárba
Zöldfarm bio tej 1.5 % uht /tartós/

408 Ft
Kosárba
Alce nero bio 100% citromlé

843 Ft
Kosárba
The bridge bio rizsital natúr 1000 ml

648 Ft
Kosárba
The bridge bio szójaital 1000 ml

654 Ft
Kosárba
Alpro rizsital vanília ízű 1000 ml

687 Ft
Kosárba
Biorganik bio citromlé 1000 ml

1998 Ft
Kosárba
Bio berta bio fekete bors őrölt (Akciós: -10 %)
(929 Ft)
835 Ft
Kosárba
Erdészné bazsalikom

128 Ft
Kosárba
Lakshmi bazsalikom morzsolt

170 Ft
Kosárba
Czédulás bio akácméz 250 g (Akciós: -22 %)
(1302 Ft)
1011 Ft
Kosárba
További receptek
Mascarponés túrótorta
Grépfrútos édesség
Tökös-burgonyás tócsni
Hawaii csirke mogyorós rizzsel
Szezámmagos pulyka sült paprikaszósszal
Gluténmentes amerikai palacsinta
Ricotta sajttorta, fekete szeder lekvárral
Mézes thai csirke
Diétás sajtos rúd
Diétás túrófelfújt

Látogassa meg a Biobag.hu webüzletet a ShopManian
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába.