Műszaki termékek
A recept a salubrityblog.blogspot.hu hozzájárulásával került feltöltésre.
Hozzávalók 4 adaghoz:
220 g Bonduelle Gold csemege kukorica
4 db (170 g) avokádó
100 ml (85g) főzőtejszín
1,2 liter húsleveslé
80 g újhagyma
50 g teavaj
15 g chili paprika
fél narancs (25g) leve
2 teáskanál (6g) currypor
1 evőkanál (15g) nyírfacukor
1 teáskanál (7g) fűszerpaprika
1 teáskanál (1g) őrölt gyömbér
Egy lábasban vajat hevítünk, majd beletesszük a karikákra vágott újhagymát és az apróra vágott chilit. Fűszerezzük őrölt gyömbérrel, curryvel, majd 2-3 percig pirítjuk. Ezután hozzáadjuk az apró kockákra vágott avokádót és a kukoricát, megszórjuk édes paprikával ,és a nyírfacukorral jól összekeverjük. Ráfacsarunk fél narancs levét és felöntjük húsalaplével, majd felforraljuk az egészet, és kb. 10 percig főzzük. A 10 perc leteltével csökkentsük a hőt és keverjük a levesbe a tejszínt. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
Elkészítési idő: 30 perc
Kalóriatartalom: 1135,3 Kcal 284 kcal/adag
CH tartalom: 125,18 CH 31,2 CH/adag
CH grammban kifejezve!
A hozzávalók kalóriaértékét és szénhidráttartalmát az "Egyéb jellemzők" fül alatt tüntettük fel.
Jó étvágyat kívánunk!
A hozzávalók kalóriaértéke és szénhidráttartalma:
220 g Bonduelle Gold csemegekukorica (167,2 kcal; 24,64 CH)
4 db (170 g) avokádó (299,2 kcal; 12,58 CH)
100 ml (85g) főzőtejszín (118 kcal; 4 CH)
1,2 liter húsleveslé (72 kcal; 12 CH)
80 g újhagyma (25,6 kcal; 4,8 CH)
50 g teavaj (358,5 kcal; 0,05 CH)
15 g chili paprika (6 kcal; 32 CH)
fél narancs (25g) leve (10,25 kcal; 2,125 CH)
2 teáskanál (6g) currypor (19,5 kcal; 3,49 CH)
1 evőkanál (15 g) nyírfacukor (36 kcal; 25 CH)
1 teáskanál (7g) fűszerpaprika (19,74 kcal; 3,78 CH)
1 teáskanál (1g) őrölt gyömbér (3,35 kcal; 0,716 CH)
Só és bors ízlés szerint