Műszaki termékek
A recept a salubrityblog.blogspot.hu hozzájárulásával került feltöltésre.
Hozzávalók 4 adaghoz:
A csirkemelleket vékony csíkokra vágjuk, megsózzuk, borsozzuk, olívaolajon megpirítjuk, majd félretesszük. A vöröshagymát finomra vágjuk, a fokhagymát összezúzzuk, a chili paprikát kimagozzuk és vékony csíkokra vágjuk, végül a hús után megmaradt zsiradékban megpároljuk. Meghintjük a liszttel, lepirítjuk. Megszórjuk a fűszerekkel, felöntjük a húslevessel - kiforraljuk. Beletesszük az aszalt szilvaszemeket, belecsorgatjuk a mézet, 8-10 percig főzzük. A megpirított csirkemell csíkokat 2-3 percre beletesszük a fűszeres-gyümölcsös mártásba, hogy átvegye az ízeket.
Elkészítési idő: 50 perc
Kalóriatartalom: 1400 kcal 350 kcal/adag
Elkészítési idő: 50 perc
Kalóriatartalom: 1400 kcal 350 kcal/adag
Biorganik bio quinoa |
| Kosárba | |
Biopont bio t.k. búzaliszt bltk-200 |
| Kosárba | |
Szabó malom t.k. búzaliszt |
| Kosárba | |
Naturfood aszalt szilva 200 g |
| Kosárba | |
Naturfood aszalt szilva 500 g |
| Kosárba | |
Tündérkert magozott aszalt szilva 100 g |
| Kosárba | |
Tündérkert magozott aszalt szilva 200 g |
| Kosárba | |
Kalifa aszalt szilva 200 g |
| Kosárba | |
Borges extra szűz olívaolaj 500 ml |
| Kosárba | |
Lakshmi fahéj őrölt |
| Kosárba | |
Lakshmi kömény őrölt |
| Kosárba | |
Lakshmi gyömbér őrölt |
| Kosárba | |
Lakshmi chilli őrölt |
| Kosárba | |
Bio berta bio fahéj őrölt üveges |
| Kosárba | |
Bio berta bio fekete bors őrölt üveges |
| Kosárba | |
Bio berta bio gyömbér őrölt üveges |
| Kosárba | |
Bio berta bio kömény őrölt üveges |
| Kosárba |