Váltás éjszakai és nappali mód között


A Javascript futtatás ki van kapcsolva a böngésződben. Kapcsold be a Javascriptet az oldal megfelelő megtekintéséhez és használatához!

Receptek » Almás sütemény

Kosár



Kategóriák


Ajak
 
Ajakápoló
 
Ajándékcsomag
 
Ajándéktárgy
 
Alap lisztek
 
Alkohol
 
Állatgyógyászati termék
 
Állati hústermék
 
Állati hústermékek
 
Almaecet
 
Összes kategória

Műszaki termékek


Ágymelegítő betétek
 
Allergiás készülékek
 
Aromapárologtatók
 
Babamonitor
 
Elektromos fogkefék
 
Fényterápiás készülékek
 
Fürdő masszázs
 
Gyógyterápiás készülékek
 
Higrométer
 
Infralámpák
 
Összes kategória


Almás sütemény

Karácsonyi receptverseny - Mátyás Csilla receptje


Hozzávalók:

6 alma reszelve

3 szál reszelt sárgarépa

1 marék tört dió

20 dkg búzacsíra

6 tojás fehérje

édesítőszer

8 ek teljes kiörléső tönkölyliszt

2 ek natúr szójaliszt /a fehérjetartalom emelése miatt/

2 marék mazsola

1 ek. fahéj/ízlés szerint/

2 ek. rumaroma /majdnem egy egészet beleöntöttem/

2 lapos ek kókuszzsír

1 sütőpor/szódabikarbóna


Elkészítés:

Csak össze kell keverni a hozzávalókat, a liszteket a végén tettem bele és a sütőport. (Az almát nem kell kinyomkodni a levétől). Kb 210-220 fokon kell sütni kb 40perc. Én még egy marék lenmagot is beleszórtam, de ez tetszőleges.


Hozzávalók
Eccofood tönkölyliszt teljes kiőrlésű

572 Ft
Kosárba
Csuta zsírtalan szójaliszt

396 Ft
Kosárba
Natura szójaliszt zsírtalan 500g

409 Ft
Kosárba
Natura búzacsíra 500g

331 Ft
Kosárba
További receptek
Curry-s csirke friss salátával
Grépfrútos édesség
Almás-mákos finomság
Céklapüré babáknak és rozmaringos céklaleves
Szezámmagos prosciutto saláta
Kínai zöldséges marhahús
Diétás sajtos rúd
Rántott patisszon barna rizs körettel
Mascarponés kehely ananásszal
Tempura pulykamell lilahagymás chutney-val

Látogassa meg a Biobag.hu webüzletet a ShopManian
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába.