Váltás éjszakai és nappali mód között


A Javascript futtatás ki van kapcsolva a böngésződben. Kapcsold be a Javascriptet az oldal megfelelő megtekintéséhez és használatához!

Receptek » Almás-quinoás reggeli

Kosár



Kategóriák


Ajak
 
Ajakápoló
 
Ajándékcsomag
 
Ajándéktárgy
 
Alap lisztek
 
Alkohol
 
Állatgyógyászati termék
 
Állati hústermék
 
Állati hústermékek
 
Almaecet
 
Összes kategória

Műszaki termékek


Ágymelegítő betétek
 
Allergiás készülékek
 
Aromapárologtatók
 
Babamonitor
 
Elektromos fogkefék
 
Fényterápiás készülékek
 
Fürdő masszázs
 
Gyógyterápiás készülékek
 
Higrométer
 
Infralámpák
 
Összes kategória


Almás-quinoás reggeli

A recept a salubrityblog.blogspot.hu hozzájárulásával került feltöltésre.


Hozzávalók 2 adaghoz:
 
70 g bio quinoa
1 db alma (100g) reszelve
2 dl tej
2 evőkanál (35g) nyírfacukor
1 marék (20g) szeletelt mandulabél
3 csipet fahéj
 
 
 


A quinoát megfőzzük a tejben, ez körülbelül 15 percet vesz igénybe. Hozzáadjuk a reszelt almát, és addig főzzük, amíg az alma által engedett lé elfő. Ezt követően édesítjük és megszórjuk reszelt mandulabéllel és fahéjjal.
 
Elkészítési idő: 25 perc
Kalóriatartalom: 589 kcal; 295 kcal/adag
CH tartalom: 84,24; 42,12/adag
 
 
Jó étvágyat kívánunk!
 
biobag.hu és
salubrityblog.blogspot.hu
 
 


Hozzávalók
Nyírfacukor 500 g (Akciós: -12 %)
(2031 Ft)
1781 Ft
Kosárba
Nyírfacukor 1000 g

3905 Ft
Kosárba
Biorganik bio quinoa

1358 Ft
Kosárba
Naturfood mandulabél 200 g

1036 Ft
Kosárba
Kalifa mandula szeletelt 100 g

564 Ft
Kosárba
Lakshmi fahéj őrölt

170 Ft
Kosárba
Bio berta bio fahéj őrölt

1082 Ft
Kosárba
További receptek
Fitness müzliszelet
Mascarponés túrótorta
Cappuccino szelet
Melon juice
Karácsonyi fahéjas almás csillagok
Rántott sajt eperöntettel
Indiai csirke
Minestrone leves
Diabetikus sárgabaracklekvár
Quinoás pogácsák

Látogassa meg a Biobag.hu webüzletet a ShopManian
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába.