Műszaki termékek
A recept a salubrityblog.blogspot.hu hozzájárulásával került feltöltésre.
Hozzávalók 6 adaghoz:
480 g alma, reszelve 300 g
25 g mák
160 g teljes kiőrlésű rozsliszt
120 g fruktóz
2 dl tej
25 g teavaj
Az elkészítése nagyon egyszerű: az alapanyagokat keverjük jól össze és tegyük hőálló tálba. Előmelegített sütőben, ha lehet légkeverésesben, süssük 180°C-on kb. 60 percig. Ha megsült a közepe is, hagyjuk állni míg kihűl, hogy megdermedjen kicsit és könnyen kivehető legyen a tálból.
Elkészítési idő: 90 perc
Kalóriatartalom: 1495 kcal 250 kcal/ adag
Jó étvágyat kívánunk!
biobag.hu és
salubrityblog.blogspot.hu
Kalifa darált étkezési mák |
| Kosárba | |
Tündérkert étkezési mák |
| Kosárba | |
Bohlsener mühle bio kék mák |
| Kosárba | |
Greenmark organic bio kék mák 250g |
| Kosárba | |
Kalifa étkezési mák |
| Kosárba | |
Biopont bio t.k. rozsliszt rl-180 |
| Kosárba | |
Csuta t.k. rozsliszt |
| Kosárba | |
Kenyérvarázs t.k. rozsliszt rl 190 |
| Kosárba | |
Lipiliszt bio t.k. rozsliszt |
| Kosárba | |
Éden prémium fruktóz 1000 g |
| Kosárba | |
Éden prémium fruktóz 500 g |
| Kosárba | |
Naturmind gyümölcscukor fruktóz 1000 g |
| Kosárba |